Johan Larsson

Från rörläggningar och stambyten till Operahusets konditori.

Är det något som jag brinner för, så är det fastigheter och människor. Under mina över 35 år i branschen har jag hunnit arbeta inom förvaltning, installation och projektledning, såväl statligt som privat. Och jag älskar det fortfarande: detaljerna, helheten och människorna.

För ett tag sedan fick jag frågan om vad som kännetecknar en bra fastighetskonsult. Efter att ha funderat ett tag svarade jag fackkunskap, ett strategiskt helhetsperspektiv och tydlighet. Men viktigast av allt är engagemang och förmågan att kunna motivera sitt team.

För mig är engagemanget nyckeln till att överträffa sig själv – i alla dess former. När jag arbetade som teknisk förvaltare på Statens fastighetsverk fick jag ansvaret för att genomföra renoveringen av Operakällarens konditori. Nya golv, väggar, el, belysning och ventilation skulle in. Att samordna rivare, byggare, rörmokare, ventilationsentreprenörer, elektriker, plattsättare och köksmontörer. Alltihop på 5,5 vecka. Under semestertid. Klarade vi det? Ja, och det finns få saker som jag är så stolt över som detta projekt. Dagen efter renoveringen var klar stod 500 gäster i lokalerna och åt bakverk från det nya konditoriet. Det kändes helt fantastiskt.

Eftersom min yrkesbana har präglats av nyfikenhet och viljan att lära mer, har jag även arbetat med säkerhetsklassade anläggningar, muséer, teatrar, kontor, restauranger, butiker, köpcentrum och bostäder.

Johan Larsson

Ägare och Konsult

Sedan 1986 har jag arbetat i byggbranschen, började som VVS-konsult och arbetade mig vidare inom fastighetsförvaltning och beställarrollen.

För mer information

KONTAKTA OSS