Snart är det 7 år sedan jag startade mitt företag. Jag hade funderat på det ett tag.

Så kom den dagen, när gick jag in till chefen och sade upp mig från ett fantastiskt jobb på Statens fastighetsverk, för att förverkliga en dröm.

För varje nytt uppdrag är det som att börja med ett tomt blad. Lyssna på vad kunden behöver och sedan är det bara att ta fram verktygslådan och köra på.

Extra stimulerande är att lösa problem, projekt som kört fast, komplexa uppgifter med många saker att ta hänsyn till, missnöjda kunder, frustrerad arbetsgrupp eller vad det kan vara. Det gäller bara att hitta den där röda tråden, sedan går det av bara farten.

Jag stimuleras av att arbeta med utveckling, framförallt när hjärtat får vara med.

Behöver du hjälp eller har några idéer poppat upp, hör av dig, så tar vi en lunch. Jag är öppen för nya samarbeten.